KARAMAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Kendini ve toplumu geliştiren, öz güveni gelişmiş, doğaya saygılı, çevre bilinci gelişmiş, liderlik özelliklerine sahip, “mutlu “, “özgür “ve “hayata hazır “bireyler yetiştirmek için kaliteli bir eğitim ve öğretim sunarak, eğitim bölgemizde lider okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitimin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, evrensel değerlere sahip, değişim – gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce ,Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karamanimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAMAN BELDESİ MERKEZ MAH. KOCAAHMETLER 1 SK. KARAMAN AMELE BİRLİĞİ OKULU SİTESİ NO 4 MERKEZ / ZONGULDAK

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İL MERKEZİNE 20 KM DEVREK İLÇESİNE 35 KM ÇAYCUMA İLÇESİNE 30 KM..şehir merkezinden 30dk da bir minibüs kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ...